Home - Parkhill Rd, London

Residential - Ongoing

This residential project combines two flats of a typical four-storey Victorian house with a two-storey "coach house".

The first stage of this project was the design of a bespoke kitchen.

We tailored our proposal for a highly convivial family with a strong passion for cooking. 

Natural light floods through the windows bringing the outside in and complimenting the natural materials including oak, brass, and Calacatta marble.

The space designed for each style is both convivial and practical. The overall design is elegantly understated, with neutral interiors and minimal detailing to create warm and intimate spaces.

The big central kitchen island was designed throughout for "hanging out" together and can host 8 people.

Photography © Maela Bonafede